komediateatteri buffonatan logo

Räätälöityä keikkaohjelmistoa vankalla kokemuksella

Teatteri Buffonata on virittäytynyt hyvään keikkakuntoon! Nyt on hyvä tilaisuus buukata hersyvää teatteriohjelmaa viihdyttämään talven tilaisuuksianne.

Komediateatteria reilun kymmenen vuoden kokemuksella tykittävä Buffonata esittää hulvatonta ohjelmaa aina kymmenen minuutin pätkästä reiluun tuntiin. Ohjelmanumeromme räätälöidään aina tilaajan toiveiden pohjalta. Meidät voi tilata vaikka omaan olohuoneeseen tai reippaamman kokoisiin juhlatiloihin. Tuomme mukanamme tarvittavan äänitekniikan ja takuunaurut!

Rosa Liksomin muikeat tarinat
Buffonatan tavaramerkiksi muodostuneet Rosa Liksomin hersyvät, elämänmakuiset laphilaiset monologitarinat kertovat ihmiselon kaikenlaisista puolista. Tarinaa isketään joko pieninä paloina tai vaikkapa puolitoistatuntisena kimarana. Ohjelmistosta voi irrottaa jo yli parikymmentä mitä vinkeintä hahmoa ja kertomusta. Saattaa sisältää ennalta sovittuna myös kilpalaulantaa.

Mustan huumorin pienoisnäytelmä Ennen kuolemaa
Suomen nuoren polven eturivin näytelmäkirjailijan Marjo Niemen pienoisnäytelmä on mustan komediallinen kertomus Ossista, Inkusta ja Rafasta, jotka kohtaavat himppasen hämärissä olosuhteissa erään kassakaapin äärellä. Ovatko he vaarallisia rosvoja vai umpikujaan päätyneitä suomalaisia taviksia? Esityksen kesto on puolisen tuntia.

Ota yhteyttä – tehdään syyskauden pippaloistasi yhdessä ikimuistoiset!

Oskari Leipäjoki
Teatteri Buffonata
tuottaja, näyttelijä
p. 040 822 9052

kuva teatteri buffonatan keikalta